Hantverkskurser i teambildande syfte

Men teambuilding aktiviteter behöver inte alltid handla om att resa långt, åka på konferens eller göra någonting som är relaterat till det som ni arbetar med. Det finns också mängder av andra spännande och lärorika aktiviteter som ni kan testa på för att stärka samarbetet mellan kollegorna och även för att ni ska lära känna varandra utanför kontorets väggar.

Kurser i hantverk är till exempel ett mycket populärt val och kan också bidra till att skapa ett helt nytt konstnärligt intresse. Kreativitet i olika former ger varje individ fördelar på flera olika plan och är därför ett mycket smart val som aktivitetet. Dessa kurser kommer garanterat att få samtalsämnena på jobbet att florera och är perfekta teambildande aktiviteter att göra tillsammans.

Boka in en kurs i drejning

Någonting som de flesta av oss nog aldrig har testat på är att dreja. Ett form av hantverk som garanterat kommer att skapa en hel del roliga stunder och som är väldigt kreativt. Ni får arbeta med händerna, lära er mer om lera och även ta hem era konstverk som ni skapar under kursen. Här kan ni välja att boka in en dagskurs eller en kurs som delas upp på flera olika tillfällen.

Boka in en kurs i målning

Men även målning kan vara en teambildande aktivitet som är rolig att testa på. Måla av varandra, skapa minnen och lär er en ny färdighet. Så kika på vilka kurser i målning som erbjuds i ert närområde och om det kanske även finns någon särskild som inriktar sig till just företag.