Abstrakt konst till hemmet

Nu är det äntligen trendigt med abstrakt konst igen och vi hoppar direkt på tåget för vi älskar Kandinsky, Pollock, Miró och Rothko. Du kan köpa posters med abstrakt konst här för att inreda ditt hem snabbt och smidigt till ett väldigt lågt pris. Även om det hade varit kul med unika konstverk så är det lite för dyrt för de flesta av oss och det är just därför vi älskar posters.

Gå in på Artkis.se för att hitta abstrakt konst till väldigt bra pris i alla möjliga stilar. Välj mellan riktigt minimala verk i stil med Matisse och line art (svartvitt) och mer expressiva verk i svartvitt eller starka färger. Fördelen med abstrakt konst är att det kan vara så neutralt och därmed tilltala alla i familjen!

Klicka på “Posters” i huvudmenyn och välj sedan kategorin “Abstrakt” för att se ett nästan oändligt antal posters för bara 59 kronor. Välj mellan olika storlekar och om du vill ha en ram så kan du välja mellan en massa olika alternativ. Det finns ramar i mässing, silver, trä, guld, vitt och svart i ett flertal storlekar och dimensioner. Alla ramar kommer med plexiglas vilket är okrossbart!

När du är inne på Artiks kan du även kolla in deras topplista för att få mer inspiration. Vackra affischer med naturlandskap, svartvita djurfotografier, smarta citat och fina illustrationer är exempel på vad som är populärt just nu. Alla beställningar har 30 dagars öppet köp och man får fri frakt på alla köp över 299 kronor.