Frank & Poppy

Poppy 7Redan när hon var liten visste Louise Elfving att hon ville göra något kreativt när hon blev stor. Hon valde mellan att bli dansare och designer. Och blev båda. Hon började som det förra, men skadade sig och började i stället studera för att bli det senare.
– När jag var klar och sökte jobb sen tyckte många att jag var för gammal – så då startade jag eget. Jag skapade mitt eget drömjobb.

Resultatet är Frank & Poppy, ett företag som gör inredning och kläder för barn, med mycket subtila printdetaljer och till stora delar mjuka, ljusa färger. Sängar, ryggsäckar, höstens kommande klädkollektion – allt hänger samman både i stort och i detaljerna.
– Vår senaste kollektion heter ”magic things” och det är ju precis vad det handlar om. Jag vill skapa något magiskt, men ändå nedtonat, kreativt, men ändå lugnt. Barnprodukter är väldigt tacksamma att arbeta med för man får göra saker som går rätt in i ens mammahjärta. Plus att man får så mycket uppskattning om barnen gillar vad man gör. Det är en väldigt tacksam målgrupp.

Läs mer på Frankpoppy.com.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s