Lo-ika guidar rätt i smyckesdjungeln

lo-ika_09A7828.jpgLone Hadestrand.

För fem år sedan föddes idén till Lo-ika, ett smyckesmärke som bland annat erbjuder färdiga set som ett sätt att guida kunden rätt i smyckesdjungeln. Bakom det Göteborgsbaserade varumärket står Ulrika Eliasson och Lone Hadestrand.

Berätta om ert koncept!
– Det märktes ganska tidigt att kunderna behövde lite hjälp på traven och tips på hur man kan matcha sina smycken och vilka färger som fungerar tillsammans. Så en del i vårt koncept är bland annat att ta fram olika armbandsset som kunden kan välja bland.

 Var hämtar ni er inspiration?
– Vi utgår alltid ifrån vad vi tycker är fint men sedan inspireras vi självklart av saker som modemagasin, tv och annat som vi hör och ser. Det är svårt att inte bli inspirerad när man befinner sig i den här branschen.

lo-ika_75A7361

Satsar ni på annat än smycken?
– Smycken är vår grundidé men sedan starten har sortimentet utökats med ett mindre urval kläder och accessoarer, såsom sjalar.

Vad händer i montern?
– Det är verkligen mysigt att träffa alla! Inför våren har vi tagit fram flera nya set i olika färgskalor. Från lekfulla kombinationer med starka färger och material till mer stilrena kombinationer i lugna, jordnära färger.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s