”Det känns kul med textilier” 

Bella Linde_09A7636

Frilansjournalisten och författaren Bella Linde är en rutinerad besökare på Formex. I år är hon på mässan för tionde gången, för att ta del av kommande trender och spännande samarbeten.

Vad ser du mest fram emot med vårens Formex?
– Just nu? Frukosten! Nej men det ska bli väldigt roligt att se vilka textilier som kommer till våren. Jag intresserar mig även väldigt mycket för trädgård och uterum och vi i Sverige vill ju gärna inreda våra uterum i den mån det går. Men det ska givetvis bli roligt att se vilka trender som kommer generellt. 

Vilka trender tror du att vi får se?
– Du får återkomma till mig efter mässan! 

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s