Intervju: Sanna Gebeyehu/Codesign (del 1 av 2)


Sanna Gebeyhu, Concept Development på Codesign. De är arkitektbyrån som skapat den arkitektoniska inspirationsutställningen The House Cat på Formex hösten 2015. Vi hade så mycket att prata om att vi var tvungen att köra två avsnitt. Håll till godo!

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex, Studio Formex och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Intervju: Sanna Gebeyehu/Codesign (del 1 av 2)

  1. Ping: Fabulous Formex | FAIR VIEW BLOG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s