Enkät: Vad var ditt bästa fynd på höstens Formex?

Enkäter
Vad passar bättre så här på mässans sista självande eftermiddag än att sammanfatta intrycken ute på golvet.
Vi undrade: Vilket är ditt bästa fynd på höstens mässa?

Charlotte Larsson, inredningsarkitekt, Stockholm:
”Ett ganska nystartat företag som gör kuddar och landskapstapeter, Sweden at Heart. De har en extremt genomtänkt och snygg estetik som känns typiskt svensk, utan att bli turistig. Jag tänkte direkt – här händer något nytt!”

Klas Bernehjält, VD, Västerås:
”Mitt bästa fynd var att jag hittade två nya leverantörer till vår webbutik Puurly, för naturliga produkter. Dofta som gör ekologiska parfymer och Moyana Corigan som gör ekologiskt smink. Överlag märker man hur fler och fler företag nu satsar på eko, naturligt och handgjort.”

Ulrika Herrlin, butiksägare, Höllviken:
”Jag blev helt kär i Verivinci Copenhagens läderaccessoarer. Särskilt deras plånböcker som man bär runt halsen i en metallögla. Så jäkla cool design och de passar perfekt för både mobil, kort och nycklar. Jag är en rosa tjej, så jag fick ta med mig en rosa plånbok hem.”

Raul Van Den Berg, advokat, Holland:
”Det är mitt första besök på Formex och jag föll direkt för B-hallen. C var lite för plottrig och A lite för barnslig, men B höll en riktigt hög nivå. Två montrar stack ut särskilt, Creuset och Dutch Deluxes. Tydliga, snygga och fina färger.”

Annelie Eliasson, expedit, Herräng:
”Min absoluta favorit var de hopfällbara skålarna Foldabowl från Andersson Design. Så snygg och nyskapande, men ändå tidlös design. Deras stapelbara äggkoppar är också geniala.”

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex, Studio Formex och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s