Intervju med en tvålfabrikör

Mimmi Wallin– Det är pappa som designar och snickrar montern. Formex är ett jätteprojekt för oss, när den här mässan är slut så börjar vi direkt planera för nästa. Våra kunder vill se och lukta på produkterna innan de beställer, det här är det bästa sättet att mötas.

Mimmi Wallin är född in i företaget Klockargårdens, hennes mamma fick idén till att göra ekologisk, hudvänlig och naturlig tvål när Mimmi föddes. Det var 1995 och idag har familjeföretaget vuxit rejält och har 10 anställda som arbetar i huset mitt i Norberg, där både försäljning via egen butik och all tillverkning sker.
– Idag har vi 700 återförsäljare och våra tvålar säljs till och med i Japan och Sydkorea.

Vad är det som är så bra med er tvål?
– Förutom att den är helt ekologisk, så får man verkligen tvål i flaskan, inte bara en massa vatten, säger Mimmi.

En nyhet för i år är produkter för män, passande till Fars dag finns till exempel en handgjord raktvål i snygg burk i sortimentet.

Läs mer på www.klockargardens.se

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex, Studio Formex och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s