Nytt från Stelton: Jakten på Prinsen…

Många nyfikna blickar riktades mot danska Steltons visning av höstens nyheter. Fanns Prins Carl-Philip i huset? Skulle man få sig en glimt? Prins Carl-Philip hälsade på under fredagen och under torsdagen så berättade Caroline Birk Bahrensheer, PR-ansvarig på Stelton, om Bernadotte & Kylbergs nya serie Stockholm och alla de andra nyheterna. Här är ett litet axplock.

Bernadotte & KylbergStockholm, Bernadotte & Kylberg:
”Det här den andra serien av Bernadotte & Kylberg för Stelton. Stockholm består av vaser och skålar som inspirerats av landskapet i Östersjön, med sina snabba växlingar mellan stillsamhet och storm. Den kontrasten har de fångat i form av mjuka former och ett dramatiskt mönster, som vid närmare anblick visar sig vara raffinerade pixlar.”

NakedNaked, Sören Refsgaard:
”Ljusstaken är en av de tjugo nominerade produkterna till årets Formex Formidable. Den för tankarna till ett träd när alla löven fallit av. Materialet är gjutjärn och silikon – och den är tyngre än man tror så den står stabilt. För mig är det en ljusstake som passar perfekt för en nordisk jul. Man kan dekorera och pynta den fritt efter sin personliga smak.

EmmaEmma, HolmbäckNordentoft:
”Emma är vår kanske allra mest populära serie som har vunnit mängder av priser. Nytt för i höst är att Emma utökas med en elektronisk vattenkokare i samma stilrena design. Den har dubbla lager så att den inte blir varm på ytan. Och den är så snygg att man kan ställa den direkt på bordet. Det är den första vattenkokaren i Steltons historia.”

Läs mer på www.stelton.com

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s