Vad var bäst på vårens Formex?

TILL BÄST PÅ FORMEX-ENKÄT

Jannie Krüger, designer, Danmark:
– Min absoluta favorit var Plaza Interiörs monter med en Instagram-workshop där man kunde tävla och bygga stilleben av bilder. Det var en riktigt bra idé. Annars gillar jag hela Nordic Eat-delen. Väldigt vacker och inspirerande.

Jan Bengtsson och Anne Tuomaala, marknadsförare, Kristianstad:
– Young designers hade riktigt fina saker i år. Det är alltid intessant och kul att kolla in vad de gör där. Vi gillade också att det var mycket inslag från naturen – stolar som såg ut som stubbar och liknande. Däremot börjar man bli lite trött på alla brickor, kuddar och underlägg med tryck.

Louise Björklund, jobbar i inredningsbutik, Lidköping:
– Mateus hade årets bästa monter, med ovanligt många nyheter. Deras nya serie Bubbles med ovala, bubbliga tallrikar var makalöst fin. Det är min höjdpunkt.

Viktor Tärnholm, jobbar i leksaksbutik, Norrtälje:
– Helheten var nog det bästa. Jag tycker årets mässa har en väldigt bra bredd. Kanske att utbudet av leksaker kunde varit lite större, det var det i höstas. Själv har jag mest tittat på lampor. Mycket stora lampor utan skärmar i år – fint.

Alexandra Truedsson, assistent på Odd Molly, Jönköping:
– Jag älskade Västergårdens monter. Den var både snygg, mysig och hade jättefin keramik. Dessutom bjöd de på supergod choklad och fläderlemonad! Dit kommer jag garanterat att gå fler gånger.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s