Låt dig inte kopieras – och andra tips

Bild

Visste du att du kan mönsterskydda dina produkter? Och att till och med DOFTER kan varumärkesskyddas?

De bästa tipsen för hur du som formgivare ska göra för att förhindra att någon kopierar din design får du av Helena Östblom, som håller ett föredrag om detta på scenen längst bort i A-hallen. Helena är jurist med detta område som sin specialitet, så passa på att lära dig mer – helt gratis!

Torsdag kl 10.30.

Hela programmet hittar du på http://www.formex.se/program

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Låt dig inte kopieras – och andra tips

  1. Tomas skriver:

    Hej, en som missade detta, går det att hitta mer info om detta ämne?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s