”Oväntade och spännande möten”

MLdesign

Maria Lindberg Design återkommer ofta till Formex. För henne är det en viktigt mötesplats. Här får in hon synpunkter från sina kunder, vilket ger ett bra underlag till utvecklingen av klädkollektionen.

Vad tycker du om Formex?
– Formex tycker jag är den viktigaste mässan i Sverige och är en fantastisk mötesplats. Här sker det alltid oväntade, spännande möten. Det är viktigt att höra vad ens kunder tycker och tänker om ens design så att man hela tiden kan trimma kläderna till att bli bättre.

Följer du trenderna?
– Jag har alltid haft en grundkollektion som jag hela tiden utgår ifrån, tar bort ifrån och lägger till plagg i. Visst vill jag följa med i trender men jag tror också att folk vill ha något som känns äkta, rent och enkelt. Linne som jag använder mig av i min kollektion känns exklusivt och jag använder mig av färg som bara går att använda på naturmaterial. Sen fick jag tillexempel två ton knappar från min syster som köpte upp ett gammalt knapplager i Göteborg som jag har använt mig av på plaggen i kollektionen.

När Maria Lindberg inte befinner sig på mässan och får inspiration till framtida kollektioner så sitter hon i sin ateljé som ligger på ovanvåningen av hennes butik ute på Järvsö.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s