Matchat till barnen – en ny trend

KIDS

Inredningen i våra barns rum blir allt viktigare. På Kids concept tror man att framtiden stavas matchning.

– Det känns som att vi går mer mot matchat. Man kombinerar nytt med second hand, men ofta följer det en färg, säger Amelie Wiklund, som driver grossistföretaget Kids concept ihop med två andra kollegor.

Inredning för barn var länge det sista rummet i huset där inredning inte alltid var så viktig. När intresset för några år sedan började växa, bestämde sig Amelie och hennes partners för att starta eget.

– Dagens föräldrar är mer trendmedvetna och det avspeglar sig även i barnens rum. Man vill ha det senaste även där, säger Amelie.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s