Lång dag för Anneli från Gullabo

 

 

Bild 

Hon steg upp klockan 0400 på morgonen för att hinna med bussen från Kalmar en timme senare. Vid 11.30 var hon framme i Älvsjö och fick fem och en halvtimme på Formex innan det var dags att resa hem igen. Sedan väntade ytterligare sex timmars bussresa för att komma i säng någon gång först efter midnatt!!

– Jag sover på bussen, skrattar Anneli Bondesson, trädgårdsmästare från Gullabo, mellan Kalmar och Karlskrona vid småländska-blekingska gränsen. Det blir en lång dag.

Annelis resa är regisserad av Winnet -ett nätverk för kvinnliga företagare verksamma i olika branscher.

– Väl här går vi runt för oss själva och tittar på det som intresserar oss. Jag har mest varit i C-hallen och kikat på trädgårdsartiklar och träffat olika försäljare. Det har varit mycket intryck. Formex har ju fler avdelningar än Elmia som jag annars brukar besöka.

Har det varit en givande dag?

– Ja, det är första gången jag är här och det är nog samma sak för flera av de andra trettio i bussen. Så vi kommer att ha många nya erfarenheter att dela med oss av i bussen på vägen hem.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s