Alla dagar varje gång för Lisbeth från Björbo

Lisbeth Permats, innehavare av butiken Permats Hem i Björbo, fem mil norr om Borlänge, har varit Formex trogen sedan hon startade sin butik 1991.

Image

– Vi säljer inredning, tyger och presenter och för mig är det ett MÅSTE att besöka Formex. Jag är här alla dagar både höst och vår. 

Lisbeth är på Formex för att få en inblick i vad som är på gång och hålla sig á jour.

– Jag vill kunna välja och vraka och få till det rätt, därför tar jag god tid på mig. Nej, det blir inte plats för några nöjen, även om jag unnade mig en tur på stan i torsdags, för att titta i affärer.

Om du fick möjlighet att ändra på något här på Formex – vad skulle det bli?

– Det finns ingenting jag tänkt på. Allt som behövs finns: bra mat, husrum, parkering och service. Resten hänger på utställarna, det gäller för dem att hänga med och visa upp nya saker. Det tycker jag de varit duktiga på hittills.  

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s