Viktigt att våra leverantörer är kreativa och nytänkande tycker Marie från Gnosjö

I sin butik Ur & Guld i Gnosjö säljer Marie Åberg smycken, klockor och inredning. Med ett tjugotal Formex-besök i ryggen har hon rutin så det räcker att tala om vad hon tycker:

– Bra mix om man vill se vilka trender som gäller. Jag har bland annat hittat några nya metallfärger som föll mig i smaken. Vårmässan brukar alltid vara inspirerande och så upplever jag att det känns nu med. 

Finns det något som kan förbättras på Formex?

– Nja. Vi försöker ju hela tiden leta efter nyheter så det är viktigt att de leverantörer vi redan har en relation med är kreativa och förnyar sig. Både våra kunder och vi själva måste kunde förlita oss på att vårt sortiment håller en viss linje. Man vill känna igen sig samtidigt som man vill ha något nytt. Men jag tycker att det fungerar bra och har inte så mycket i övrigt att önska.  

Image

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s