Vackra nordiska mästerskap i blomsterbinderi

Tyvärr ger våra i all hast tagna mobilkamerafoton inte någon rättvis bild åt all prakt och hängivenhet som äger rum i monter C23:51Nordiska Mästerskapen i Blomsterbinderi, som sedan 1973 arrangerats av Interflora, utspelar sig inför öppen ridå och väl tilltagen publikläktare. Det är Sverige, Norge, Danmark och Finland som gör upp om titeln. Tävlingen innehåller fyra uppgifter, var och en uppkallad efter de trender Jan Rundgren visar upp i Trendzone på entrétorget.

Moment 1 Bukett i Vas, tema Indian Summer

Moment 2 Tavla i fri teknik, tema Down to Earth

Moment 3 Arrangemang i dekoration, tema Deep Flow

Moment 4 Installation i luften, tema Day Dream.

Vi rekommenderar er som har möjlighet att följa ”Nordens vackraste mästerskap” på plats. Som publik kan man rösta på sitt favoritbidrag. Prisutdelningen äger rum lördag 18 januari klockan 10.30. Missa inte den!

 

 Image

Sveriges Marinette Månsson (till vardags florist hos Melanders Blommor i Stockholm) har fullt fokus på sin tolkning av temat Daydream i tävlingsuppgiften ”Installation i luften”.

 

Image

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s