Två inredningsstudenter från Umeå

Image

 

Ulrika Berglund (till vänster) och Joanna Granlund (till höger) har tagit sig hela vägen från Umeå för att besöka Formex för första gången. De läser en inredningsutbildning i sin hemstad och får snart sitt certifikat. Planerna är att starta eget tillsammans lite senare i år. Firmanamn har de valt, men det vill de hålla hemligt ännu så länge.

– Formex är mycket större än vi trodde och det känns väldigt inspirerande att går runt och titta. Vi letar efter allt.

Hur länge blir ni här?

– Vi stannar två dagar.

Om ni skulle lajka något av det ni hittat på facebook vad skulle ni då välja?

– Ååh, vi har sett så mycket, men en spännande tallrik från ett företag som heter aida design ligger bra till.

Tror ni det blir en tradition för er nu när ni är i branschen att komma till Formex?

– Det hoppas vi allt. Två gånger om året! 

 

 

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s