Lite monterglamour

Från vår senaste vandring utmed mässkorridorerna kan vi rapportera ett par heta kändisspaningar. Carolina Gynning var på plats i sin monter för att pusha för sin kudd- och brickkollektion och inte långt därifrån var en annan hard working blond i full färd med att promota sin debut som barnklädesdesigner. Laila Bagge Wahlgren gör en kollektion med snäll döskalle för svenska The Brand. 

– Jo, jag har ritat den alldeles själv, intygar hon när vi frågar.Image

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s