Europapremiär hos välgörande Paper Me

Image

 

Familjeföretaget Paper Me är distributör för sex olika varumärken inom printprodukter. Anteckningsböcker är deras största grej.

– Vårt första märke var kanadensiska ecojot, ett helt igenom ekologiskt företag, biologiska färger och lim, ja t om energin till fabriken som  tas från en soptipp. Helt underbart att får jobba med sådana produkter, säger Lovisa Franksson, som äger Paper Me tillsammans med sin man. För varje såld jumbo-anteckningsbok från ecojot skänks en skrivbok till skolbarn i tredje världen. På sex år har det blivit 240 000 (tvåhundrafyrtiotusen) böcker. 

Paper Me är inne på sitt sjätte Formex och montern har vuxit hela tiden. ”Snart har vi hela kvarteret” skrattar Lovisa, som just idag bemannar montern helt på egen hand. Sjuka barn både i familjen och hos de medhjälpare som skulle varit på plats. Men chefen klarar det galant på egen hand. Vi tjuvlyssnar medan hon berättar för en kund:

– De här djurtavlorna hittade jag hos Fusion Design i New York. Konstnären heter Lee Dylan och det är första gången de visas i Europa. 

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s