I Trendzone med Jan Rundgren

Image

 

För att bara ha sovit två timmar i natt ser trendgurun Jan Rundgren otroligt pigg ut när vi hittar honom i hans färgsprakande Trend Zone på Entrétorget. Han är i full färd med att tejpa upp de sista textlapparna på de sista av de över hundra föremålen han plockat ihop för att illustrera de fyra trenderna DAY DREAM, DEEP FLOW, DOWN TO EARTH och INDIAN SUMMER.

Är det inte svårt att hålla reda på alla prylar?

– Nej, faktiskt inte, jag vet var alla kommer ifrån och jag tycker det är häftigt med alla företag, som jag lärt känna under tiden. Det finns många stories och många fantastiska människor som står bakom. Många duktiga kvinnor. 

Visst är det ovanligt mycket färger i år?

– Det stämmer, ingen minimalism här inte!

Image

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s