Bra vibbar hos Geggamoja

Barnklädesmärket Geggamoja har två ben att stödja sig på: egen försäljning i två egna butiker i Stockholm och i Täby samt webbshop plus ett nätverk av återförsäljare. Det berättar ägaren Anna Rietz när vi gör ett nedslag i företagets monter. Det har bara gått några timmar sedan mässan öppnade, ändå kan Anna redan känna bra vibbar i luften.

– Vi är positiva allt känns trevligt och glatt!

Geggamoja har utvecklat sina babyprodukter till i år och kommer dessutom med nya funktionsplagg till ytterklädeskollektionen för aktiva barn.

Vad är funktionsplagg?

–  Plagg som är vatten- och vindtäta och slitstarka. Funktionella helt enkelt.

Ert namn är så smart!

– Ja, det faller i god jord och skapar leenden på allas läppar. Det går rakt in i hjärtat på barnen. Alla älskar Geggamoja.Image

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s