Ny utställare på Formex – Oscar & Clothilde

Ett hem är ett samlat uttryck för nyfikenhet och personlighet. En beskrivning av en pågående resa, en berättelse om resenärernas färd då, nu och sedan. Oscar & Clothilde är ständiga sökare och upptäckare av det besjälade och det vackra. Deras färd är en hyllning till upptäckarglädjen och till en genuin längtan efter ett hem att komma tillbaka till.

På mässan visar Oscar & Clothilde deras mångfacetterade kollektion av bl a porslin, tennprodukter, lampor, krukor, speglar, glas och kuddar.

OC

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s