Lev sommarliv med Ernst!

Vårens kollektion från Färg & Forms samarbete med Ernst bjuder på en rad fina sommarpärlor. Handgjorda krukor med stansade citat, odlingssäckar tillverkade av återvunna petflaskor, rustika glas, odlingsstickor och metallföremål m.m. Att Ernst älskar ärliga och äkta material har nog ingen missat. I kollektionen blandas rustikt med modernt och industriellt.

-Jag hoppas några av de saker du finner i sortimentet kan få flytta in i ditt sommarliv och att de hjälper dig att få ett lugn och sköna upplevelser. Mitt sortiment har utökats med produkter som jag själv har påverkat och med produkter som har påverkat mig. säger Ernst Kirschsteiger.

ernst_kirschteiger_formex

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s