Wik & Walsøe gör det omöjliga möjligt

Alv glass tumbler

När den norska designstudion, Wik & Walsøe 2006 etablerade sig valde man alven som symbol på sina produkter. Alven symboliserar drömmar, hopp och tron på att göra det omöjliga möjligt. Glasserien Alv består av glas för röd- och vitvin, mousserande och vatten. Formen på glasen är enkel, organisk och generös. Glasen blir ett läckert komplement till porslinsservisen med samma mönster.

Kort fakta om Alven
Övernaturliga väsen i nordisk mytologi. De uppträder aldrig enskilda och är aldrig namngivna.

Alv Gull candle holders vase christmas

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s