Georg Jensen presenterar en ny serie köksredskap

Aurélien Barbry

Georg Jensen presenterar på Formex sin nya serie av köksredskap med skulpturala former och funktionell design, inspirerad av det Nordiska köket. Formgivaren bakom är den berömda designern Aurélien Barbry. Produkterna utgår från enkla, nödvändiga och rutinmässiga i köket som omvandlas till estetisk njutning. Barbrys produkter omfattar högkvalitativa knivar, skärbräda, sked och eleganta salt och pepparkar. Produkterna kommer att finnas i butik i början av mars 2014.

Aurélien Barbry har förutom samarbetet med Georg Jensen även arbetat med COR, Normann Copenhagen, Hay och ENO.

FAMILY_BABRY

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Georg Jensen presenterar en ny serie köksredskap

  1. Ping: Georg Jensen i köket! | petra@home

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s