Säljinspiration med framgångsexperten Annika R Malmberg

 

Image 

Agenturföretagens VD Helena Waker är mån om sina medlemsföretags välbefinnande och har därför ordnat så att framgångsexperten Annika R Malmberg kommer till Formex och ger ett par inspirerande föreläsningar om säljteknik. ”Sälj mer till fler” är rubriken. Annika har genom åren inspirerat och tränat tusentals människor i personlig utveckling och hur man når förbättrat resultat. Vi kan intyga att det alltid är full fart och förmedlas massor av energi på hennes oftast fullbesatta seminarier. Men vi undrar ändå:

Blir man verkligen en bättre säljare av att lyssna på dig i en halvtimme?

– Ja, det blir man. Även om det är kort om tid brukar jag pumpa föreläsningen full med snabba enkla tips man kan använda direkt. Allt från hur man ställer väldigt bra frågor till hur man fångar upp köpsignaler och gör bra avslut. Särskilt på en mässa är det bra att bli vaken för de olika säljteknikerna och lära sig tillämpa åtminstone någon av dem. Det gäller att ta chansen för det är vad man själv gör som kan betyda stor skillnad för resultatet. 

Vilka vänder du dig främst till?

 –Både utställare och besökare kan plocka med sig bra tips. Egentligen alla som har något att sälja: en produkt, en idé eller en tjänst. De som behöver interagera med andra. Klassisk säljteknik är väldigt användbar i många olika sammanhang.

 Vad vill du publiken ska bära med sig från din föreläsning?

– De ska vara peppade och tycka att försäljning är någonting kul och helt naturligt, inte något farligt eller läskigt utan helt nödvändigt. Försäljning är behagligt om man gör det rätt, på ett trevligt och proffsigt vis.

 Har du några värdefulla snabbtips till dem som kommer att stå i montrarna på Formex i nästa vecka?

– Mitt absolut viktigaste råd är att vara alert, ta initiativ, söka ögonkontakt och bjuda upp! Du blir bedömd efter hur du ser ut och agerar; sitter du ner och tittar i papper tänker man att det där är inte någon som vill sälja. Det tuffa du måste impregnera dig emot är att det blir mycket nej, så är det på en mässa. Men det får du inte ta som anledning att undvika ta kontakt med folk. Du kommer att få många som vill prata med dig om du visar att du vill prata med dem!

 Plats: Scencaféet (A30:24)

Tid: torsdag 10.30 – 11.00, fredag 14.15 – 14.45.

 

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s