How Kudd You? – för personligt kuddkrig i hemmet

 

Våren 2014 lanserar Stackelberg Idé & Inspiration kuddkollektionen ”How Kudd You?”Det är ett brett sortiment i linne, bomull eller finaste thaisiden med smala knytband i läder och i linne. Under namnet Twisted Colors, finner du ett spektrum av härliga färger och vårens skala går från starka färger till mer mjuka naturfärger.

Husband’s Favourite Collection är en humoristisk lek med den typiska herrskjortan. Här hittar du knapparna och bröstfickan i klassiskt vitt och blått, ränder och rutor.

– Vårt nya märke How Kudd You? handlar om en blandning av design, inredning och dekoration med en stor dos lekfullhet. Ingen detalj förändrar intrycket så lätt och snabbt som ett par kuddar, berättar Anna-Carin Stackelberg, Stackelberg Idé & Inspiration.

how kudd youhow kudd you 2

 

 

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s