Himlas vårkollektion – En hyllning till svensk sommar

Soldränkta klippor, hallon med kylskåpskall, lättvispad grädde, vågbrus och doften efter ett ljummet duggregn – allt som sommaren berikar oss med är fångat i vårens kollektion. Det är ingen slump att vi döpt nya kollektionen av sänglinne, överkast och badprodukter till Fresh Laundry, säger Annica Högström, VD och Creative Director

Sänglinnet presenteras på ett nytt sätt, vävt med hög trådtäthet, tvättat till mjukhet och styckfärgat. Varje produkt har en levande färg. Tyget känns krispigt och fräscht mot huden, precis som vind- och soltorkad tvätt. Fresh Laundry är ren kärlek.

himla

Fresh Laundry är namnet på Himlas vårkollektion.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s