Tingest – gamla traditioner i modern form

Alexander Lervik verkar som produktformgivare sedan 15 år tillbaka. Han har samarbetet med några av världens främsta producenter bl a Moroso och Dark men på Formex presenterar Alexander varumärket Tingest, som han har designat och producerat själv.

Kollektionen innehåller sju produkter i naturliga material, med en grundtanke kring hållbarhet och miljö. Produkterna, bl a ljusstakar, vaser och brickor produceras i Sverige och inspirationen har Alexander fått från landskap och naturen.

– Det här är en dröm jag haft sedan länge att både rita och producera egna produkter. Att skapa ett exklusivt sortiment av designstarka produkter till en rimlig penning, inte minst med fokus på gediget hantverk och med produktion i Sverige, säger Alexander Lervik”.

Alexander lervik

Kollektionen Tingest av Alexander Lervik

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s