Destiny – mönsterrik vårkollektion från Shyness

Textilföretaget Shyness ger svenska hem modern och samtidigt tidlös design för bädd och bord. Vårens nyheter, som presenteras på Formex, bjuder på en turkos kavalkad för köket och mönsterrikedom i flera lager för sovrummet i marint, rött och grått.

-Vi erbjuder småmönstrat för att skapa kontraster och dynamik till den befintliga kollektionen. De nya mönstren lyfts fram med hjälp av vita detaljer på sängtextilierna. Materialet är som tidigare långfibrig, kammad bomull som ger sköna och svala bäddlinnen, säger Anna Bilén, vd och grundare för Shyness.

Bäddsett Destiny från Shyness som ställer ut på Formex

Destiny bäddset från Shyness.

Destiny bordslinne från Shyness.

Destiny bordslinne från Shyness.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s