Formex är höjdpunkten på året

Jessica från Blomboden i Degerfors och Amaryllis i Karlskoga.

Jessica från Blomboden i Degerfors och Amaryllis i Karlskoga.

Vad tycker våra besökare om Formex? Vi frågade Jessica från Blomboden i Degerfors och Amaryllis i Karlskoga

Vad betyder Formex för dig?
– Det är höjdpunkten på året. Jag är där alla fyra dagarna och första dagen handlar om inspiration och resterande dagar har jag kontakt med mina försäljare och gör mina inköp för kommande säsong. Det är också ett bra tillfälle att jämföra priser mellan olika leverantörer.

Hittar du efterlängtade nyheter på Formex?
– Ja, det gör jag bland alla fina montrar, och om utställarna skyltar bra så sugs jag in i montern. A och O är att se produkterna live – det är styrkan med Formex. Att hitta leverantörer med många fina produkter underlättar inköpsarbetet för mig.

Formex har en hög ambition att vara trendsättare. Hur märker du av det när du besöker mässan?
– Absolut. Jag längtar till Formex för där hittar jag allt det nya, och det i sin tur hjälper mig att förnya mina företag så att de blir framgångsrika och lönsamma. Sista dagen har jag gjort mina inköp men jag går gärna runt för att hitta något oväntat.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s