Stockholmsmässan bidrog med 7.580 poliovaccinsprutor till UNICEF

Gäster äter i vår inspirations- och bufféområde Eat Meet Enjoy

Buffégäster i Formex inspirations- och bufféområde Eat Meet Enjoy

Mässrestauranger har tillsammans med Formex samarbetat med UNICEF och har med buffégästernas hjälp under Formex mässa kunnat bidra till 7.580 poliovaccinsprutor, 5 poliosprutor per gäst, till UNICEF´s arbete. Initiativet varade under mässan fyra dagar och blev mycket uppskattat av matgästerna.

Bakgrund till samarbete med UNICEF och Bulls

Bulls och utvalda licenstagare för Mumin anordnade en stor jubileumsutställning ”Mumin på Formex 2013”, där syftet var att inspirera besökaren att se möjligheter med Mumin som inredningsdetalj och visa hur man på ett inspirerande sätt kan arbeta med välgörenhet kopplade till inredningsprodukter. Partner i projektet var UNICEF och endel av intäkterna av jubileumsprodukterna skänks till UNICEF´s arbete.

Utställningen var utformad av inredningsarkitekt Frida Wanslius.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s