Petras blommor utökar sortimentet

wpid-1376830196312.jpg

 

– Det bästa med Formex är att allt finns här. Man kan spana in de nya trenderna och se alla varor live, det är en stor skillnad att hålla i och känna på en sak mot att titta på den i en broschyr. Man får bättre känsla för kvalitén och formen.

Petra Wall är vd och ägare på Petras Blommor i Uppsala. Hon brukar åka till varje Formex för att hålla sig uppdaterad. Den här gången hade hon bestämt sig för att hitta produkter som skulle fungera som komplement till hennes befintliga sortiment.

– Jag hade planerat att köpa in choklad och det har jag gjort. Dessutom har jag handlat doftljus, vilket var lite improviserat.

Saknar du något på Formex? 

– Nej.

Kommer du tillbaka i januari, då går den ju onsdag till lördag?

– Självklart!

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s