Ålyckans Handelsträdgård förenar nytta med nöje

wpid-1376821370260.jpg

Göran och Ann-Margret Abrahamsson  har drivit Ålyckans Handelsträdgård i Fallkenberg i tjugo år och passade på att ta en sväng på Formex när de ändå var i huvudstaden en ledig weekend.

– Här är trevligt, vi odlar och säljer ju egna blommor, plantor och växter hemma i Falkenberg så för oss ligger Trädgårdsmässan i Jönköping lite närmare. Egentligen skulle vi nog varit här i januari eftersom vi har vår mesta försäljning under våren.

Är det första besöket?

– Ja.

Och vad är intrycket?

– Det är väldigt stort, även om just ”vår” avdelningen är lite mindre. Fast vi har hittat krukor och tillbehör här som vi inte sett på Elmia, så vi har fått lite tips och idéer. Det är givande att träffa nya utställare.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s