Sufraco: väldoft från Provence

wpid-1376727672759.jpg

Att Lina Bernehjält ser så nöjd ut är ett gott tecken. Hon är nämligen ekonomiansvarig på doftdistributören Sufraco, som är generalagent i Skandinavien för Marseillebaserade Compagnie de Provence.

– Jag tycker att det känns som det skett en förnyelse här på hela mässan, till det bättre, och det spiller över på oss. Det gillar vi. Även om det kanske är lite färre besökare hittills så är de kunder som kommer seriöst intresserade.

I de väldoftande monterhyllorna är det fullt av inbjudande förpackningar. På en särskild plats står den nya kollektionen Extra Pur, med dofter för badrum, kök och tvättstuga. Allt från strykvatten och tvålflingor till rumsspray och diskmedel plus tvålar så klart.

De nya dofternas namn får oss att längta till Frankrike:

– Luberon luktar citrus och Provence, Alpilles har en känsla av bergslandskap och friska vindar och Calanques ska associera till fjordar och saltstänkt hav, lyder Lina Bernefälts beskrivning.

En weekendtrip till Medelhavet, någon?

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s