Överväldigade besökare från Tammerfors

wpid-1376743427113.jpg

I november startade de sin webbshop och i maj var det dags att öppna butik. Mirkka Lempinen och Pivita Alenius  driver Domdom och har sin bas i finländska Tammerfors. De är förstagångsbesökare – men definitivt inte sista – och har överraskats av mässans storlek.

– Vi är helt överväldiga av allt vackert och fräscht som visas upp här. Allt är mycket större än vi trodde. Vi hälsar på våra gamla kontakter och letar nya.

Har ni hittat något nytt och spännande?

– Ja.

Vad då?

– Det säger vi inte. För vi måste behålla det som en hemligt som vi sparar till Finland.

Tycker ni att det finns något som kunde göras bättre på Formex?

– Nej. Allting är toppen.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s