Diversebutik söker inspiration

wpid-1376749270827.jpg                            Clary Friberg från Villakummin i Huddinge tar paus.

Hon brukar vara här i fyra dagar, men i år blir det nog bara tre. Alltså är det fullt förståeligt att Clary Friberg från Villakummin i Huddinge passat på att ta en liten paus när vi kommer och stör. Ännu större förståelse för pausbehovet får vi när hon berättar vad som saluförs i butiken hon håller till:

– Inredning, kläder, smycken, blommor, godis, matpresenter och träskor. Rena diversebutiken, haha. Igår hann jag inte komma ifrån så schemat är lite extra pressat den här gången.

– Formex är bra, men jag kan inte direkt säga att jag hittat något nytt ännu. Jag eftersöker nog lite större variation.

Vad är det bästa med Formex?

– Att man ändå får inspiration till nytänkande i butiken.

Och det sämsta?

– I år var det hemskt krångligt att beställa sina biljetter i förväg. De får nog titta över det där nya systemet. Och så var det lite trångt i kön till kassorna på restaurangen vid ingången. Annars har jag inget att klaga på.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s