Tore Lindfors – diplomerad eldsjäl

wpid-1376560807374.jpg

”För avgörande insatser i utvecklingen av  profil- och promotionbranschen. Genom facktidningen PRofil & PRomotion och PRomotion EXPO  i Jönköping har Tore Lindfors i högsta grad och under lång tid varit ledande i branschens etablering och kraftiga tillväxt.”

Så lyder texten på det diplom entreprenören och eldsjälen Tore Lindfors( i mitten) fick ta emot vid en avspänd ceremoni under gårdagen (torsdag 15/8). Diplomutdelare var Lars Erik Strömberg, Nordic Arena, och Formex projektledare Chicie Lindgren.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s