Linum drivs av passion för varma stunder

wpid-1376654590466.jpg

Pappa Sven Kempe grundade Linum för 47 år sedan, sonen Stefan är VD.

De bägge herrarna på bilden är exakt lika trevliga och gemytliga som de ser ut. Vi hade turen att träffa på dem på Entrétorgets bortre kortsida, där deras textilföretag Linum gästutställer ekologiska produkter för sov- och badrum.

– Vår marknadschef tyckte jag jag skulle ligga i sängen och Stefan i badkaret, skojar Sven Kempe. Men så roligt fick vi inte ha det!

– Linum Sense är en serie artiklar för människor som värdesätter det ekologiska tänkandet, förklarar Stefan. Sven har alltid varit en miljövän och vi har kontroll över hela produktionskedjan ända från den odlade plantan till hemmet.

Linum finns på NK i Stockholm och Göteborg samt i ett antal välsorterade inredningsbutiker runt om i landet. Och på fina adresser i Milano, Paris och Berlin. För några år sedan startades försäljning i Australien, det har gott som smort.

– Nu på söndag (18/8) lanserar vi oss för första gången i USA. Vi ställer ut på New York Now-mässan.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s