Köksredskap som Merx…

wpid-1376649824750.jpg

Mässveteranerna Merx Team, med huvudsäte i Göteborg säljer köksredskap till såväl storkök som hemmahushåll. Rustika och genuina doningar där designen sitter i funktionen.

– Matlagning ligger ju i tiden och konsumenten vill ha samma redskap som de riktiga  kockarna använder. Det måste vara högkvalitet för att det ska fungera, säger Erica Forslund, retail manager med ansvar för detaljhandeln.

– Vi är mycket nöjda, har ju varit med i några år och det blir bara bättre och bättre för varje gång, konstaterar Erica. Folk vill ha riktiga grejer som den här, fortsätter hon och håller upp en rejäl köttklubba, som sannolikt skulle fälla en oxe ifall man provade.

– Annars är planksteksbrädan en hit, det verkar som den traditionella maträtten upplever en renässans.

Åååh, vad det hade varit gott med en saftig planka. Vi får nöja oss med att sno en mintkaramell från en skål på monterbordet innan vi undrar om teamet kommer tillbaka i januari?

– Ja, det gör vi säkert.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s