Edblads smycken med inspiration från Roslagen

Från idylliska Singö i Roslagen kommer Hans och Catharina Edblad, det är de som ä r Edblad. När vi besöker den fräscha montern i A-hallen är de emellertid bara andligt närvarande.

– Vi har funnits sedan 2006, säger nya försäljningschefen Lilian Weldes, som även om hon bara innehaft sin post i två veckor kan företaget utan och innan. På repertoaren står smycken, inredning och sedan knappt ett år damkläder.

wpid-1376643415899.jpg                                                       – Igår var det fint flyt och idag har vi många kundmöten inbokade så det ser lovande ut. Vi har funnits med på Formex ända sedan vi startade, detta är en viktig mässa för oss. Smycken är det vi säljer mest. I rostfritt stål och Rosegold, mycket omtyckta material. Bra pris och högkvalitet.

Så talar en försäljare!

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s