Trendgurun Stefan Nilsson anar en nordisk ljusning

wpid-1376552379672.jpg

Allestädes närvarande trendexperten Stefan Nilsson är inte bara Formex Formidabel-prisets eminente juryordförande utan också en välpåläst moderator och underhållande föredragshållare.

Vilken trend har överraskat dig mest inför 2014?

– Jag blir ju aldrig överraskad eftersom jag har koll, haha. Men den nordiska närvaron är tydlig, Våra grannländer har ryckt upp sig. Det är spännande att se allt nytt från framför allt Island och Finland.

Det har märkts också i arbetet med Formex Formidabel-priset. Bland cirka 300 inkomna bidrag har Stefan och hans jurykolleger sållat ut tjugo som visas på mässan. Vinnande produkter – det finns ett Folkets Pris och ett Juryns Pris – presenteras under nästa Formex i januari.

Bortsett från Formidabel-pris och föreläsningar; vad tänker du mer ägna dig åt de närmaste fyra dagarna?

– Leta konstiga detaljer och annorlunda saker. Som de där gigantiska djurhuvudena Jan Rundgren hade hittat till Eat Meet Enjoy. Mera sånt!

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s