Morgonstund har guld i mund

Trots att mässan bara varit öppen i knappt en timme har vi hunnit avverka flera spännande programpunkter. Redan vid halvniosnåret invigdes Stockholmsmässans nya entré. VD Patric Sjöberg berättade hur betydelsefullt det är att hela tiden underhålla och fräscha upp lokalerna. Konkurrensen hårdnar både ute i Europa och här på hemmaplan i Stockholm. Och logistiken har inte varit att leka med. Lokalerna är ständigt bokade och hade man inte hittat en lucka i sommar hade man varit tvungna att vänta till 2019! Finansborgarrådet Sten Nordin, Stockholms Handelskammares VD Maria Rankka och arkitekten Alessandro Ripellino drog också de en lättnad suck över att allt hunnit klart. wpid-1376548466783.jpg

Stockholmsmässans VD Patric Sjöberg sekunderna innan han äntrade invigningspodiet!

wpid-1376548593503.jpg                                            Ett par bubblor skumpadojs så här på morgonkvisten är aldrig fel tyckte de flesta som närvarade vid Entréinvigningen.

wpid-1376550066305.jpg                                                                        Formex projektledare Chicie Lindgren såg både avslappnad och förväntansfull ut timmen innan portarna slogs upp för det 99:e formexet i ordningen.

– Totalt 920 utställare (varav 167 debutanter) på 32 000 kvadratmeters yta och rekordstort antal journalister på Pressfrukosten, hann Chicie meddela innan det var dags att beträda scenen.

Och så här såg det energigivande frukostpaketet ut som fördelades bland alla morgonpigga mediarepresentanter:

wpid-1376550723339.jpg

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s