Lotta Ahlvar i trendiga zonen vid östra entrén

wpid-1376552702846.jpg                                                         Svenska Moderådets vd Lotta Ahlvar på plats i Trend Zone.

– Olika nyanser av blått och orange är de trendigaste färgerna just nu, konstaterar Lotta när hon visar runt i Trend Zone (EÖ:01). Särskilt orange sticker ut, det är lite kul, det passar dessutom riktigt bra ihop med blått.

Lotta Ahlvar befinner sig på plats i Trend Zone från och till. Vill man vara riktigt säker på att träffa henne och lyssna till hennes kloka iakttagelser ska man vara där idag torsdag klockan 18.00 eller på fredag 14.00 då hon föreläser om – vadå?

– De fyra ismerna, varav mässans huvudtema eklektism är en. Kom gärna förbi!

Klart vi gör, och efter som den underbara Trend Zone har det egna övergripande temat ”Kubism” passar det väl bra att avsluta med: Be there – and be square!!!

 

 

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s