Inbjudande lounge by premiärande Habitat

Klockan tio i morse öppnade inredningskedjan Habitat sin första Sverigebutik. 800 kvadratmeter på plan två i varuhuset PUB vid Hötorget i Stockholm. Bråda dagar till trots är inköpschefen Anna Thuresson tillstädes i den sittvänliga loungen mitt på entrétorget.

– Här känns som det redan är en bra genomströmning. Det har varit ett otroligt stort intresse inför vår öppning, många frågar och är nyfikna. Det verkar som Habitat varit efterlängtat av svenskarna, konstaterar Anna.

Habitat har placerat sig på en bra prisnivå, någonstans mellan IKEA och R.O.O.M, enligt Anna Thuresson.

– Vi har ett nytt designteam som är riktigt på hugget.

wpid-1376560117325.jpg                                                         Habitats inköpschef Anna  Thuresson framför några av de vänliga platserna i den sympatiska loungen. Varsågod att sitt!

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s