Föreläsaren Thomas Lundqvist: Våga göra tvärtom!

wpid-1376561787873.jpg                            ”Scen och soppa” är namnet på föreläsningsutrymmet dit alla vetgiriga mässbesökare bör söka sig minst någon gång under sin Formex-vistelse. Här (A33:20) blir man matad både med användbar inspiration och uppiggande soppa. Författaren och föreläsaren Thomas Lundqvist levererar varje dag en portion av den första kategorien.

– Jag varvar mina föreläsningar här på mässan. Dels pratar jag om Hur man får saker och ting att hända i det praktiska ledarskapet, dels om Hur man slutar med sälj och istället får kunden att börja köpa. Det finns många nytänkande vetenskapliga teorier inom dessa områden.

Vad är det viktigaste du vill förmedla?

– Att våga göra tvärtom.

Vilka vänder du dig till?

– Alla som vill jobba med förändring, både hos sig själva och i sitt yrkesliv.

Kolla i det välfyllda seminarieprogrammet för tider och ämnen, det är aldrig för sent att lära gamla hundar sitta!

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s