Flower power med Per Benjamin

wpid-1376569247958.jpg

Per Benjamin, florist och coach

I vår serie om superintressanta föreläsningar fortsätter vi med Per Benjamin, som faktiskt år 2002 blev världsmästare i blomsterbinderi. Hans föreläsning med titeln Blommor = inredning lockade ett fullsatt auditorium till EÖ:21. Intresset för floristisk coaching verkar vara på topp.

– Blommor är inga döda ting utan förföriska, färggranna och doftande. Man kan säga så mycket med blommor, predikar Per inför de andäktiga åhörarna. Blommor är viktiga i inredningen och vi tar det för givet, alla har ju blommor hemma. Det är kul att Formex satsar på vår yrkesgrupp, florist är nästan ett hemligt yrke, fortsätter Per Benjamin, som reser jorden runt och håller föreläsningar om blommornas roll för inredning.

– Blommor är den sista avgörande touchen!

Och i vårt stilla sinne undrar vi när det första TV-programmet med en floristcoach i huvudrollen blir verklighet. Castingen lär bli en promenad i parken; vi sätter en tulpanlök på att Per Benjamin skulle passa som handsken.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s