Ekologiska godsaker hos mässdebuterande V-sell

– Tasty känns som ett intimt och givande koncept, tycker mässdebuterande V-sell:s försäljningsansvarige Daniel Långsten. V-sell, som har agenturen för ett tiotal varierande ekologiska sötsaker, importerande främst från Belgien, Tyskland och Sydafrika, har funnit sig väl tillrätta i den läckra avdelningen i ena hörnet av C-hallen.

wpid-1376567727324.jpg

 

– Mässan i sig är ju enormt stor så det passar oss bra att stå här bland allt det andra goda, säger Daniel, som hunnit träffa flera intressanta kunder. Inredningsbranschen har en stor potential för oss.

Vad är kopplingen mellan godis och inredning?

– Presenter. Inredningsbutiker har generellt sett en större förståelse för den estetiska biten av vår typ av verksamhet. En annan aspekt är att shoppande kunder då och då råkar ut för blodsockerfall och då är det ju lämpligt att kunna erbjuda sötsaker när behovet infinner sig.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s