Jan Rundgren gestaltar Eat Meet Enjoy

Jan Rundgren

B-hallen, monter B18:41. Det är där, i mässans bufféområde, designern Jan Rundgren gestaltar Eat Meet Enjoy – en kombination av mat, möten och inspiration. Här sitter man ner, kopplar av och njuter av kocken Mikael Bergstens noga utvalda meny.

– Det har varit kul att jobba tillsammans med Mikael och hitta en helhetslösning som ligger väldigt rätt i tiden, säger Jan Rundgren. För många restauranger har inredning blivit lika viktigt som att ha bra råvaror och spännande menyer. Lyckas man med den kombinationen kan man skapa suggestiva stämningar och en intressant miljö.

Eat Meet Enjoy bygger på mässtemat Eclectic Touch med mycket färg och mönster. Den kommer att vibrera av intryck. Den multifunktionella utställningsytan innehåller produkter från några av utställarna på Formex och kombineras med både nya och antika möbler.

Blir det eklektisk touche även på menyn?

– Ja, det blir det, med mat från världens alla hörn. En verklig blandning. Jag har provsmakat och det är jättegott.

Är det något i utställningen du är särskilt nöjd med?

– Att vi fått ihop så många olika stolar, en stol säger så mycket om sin tid, det blir tillbakablickar och moderna sittplatser i en skön mix.

Visst kommer du att hålla lite föreläsningar också under de fyra dagarna?

– Det stämmer. Rubriken är Kreativa kombinationer. En halvtimme varje gång. I A33:20. På torsdag klockan 15.00, på fredag 11.30, lördag 15.15 och söndag 14.45.

Ska det bli skönt när det öppnar i morgon?

– Jo då, man känner sig ganska mör så här dagen innan, men nu är snart allt klart för att ta emot besökarna. Vi börjar med stor frukost i morgon bitti!.

Om Formex

Formex - the largest meeting place for Nordic interior design, details and gifts. Formex started in 1960 and is held twice a year, in the beginning of January and in the end of August. We have more than 800 exhibitors per fair with products within interior design, fashion and accessories etc. The fair brings together national and international buyers, agents, designers, producers and media from all over the interior design and gifts industry. Each fair we have over 23,000 visitors and about 800 media representatives. Besides the opportunity to do business, the fair gives visitors information about trends, inspiration and knowledge in the form of exhibitions and lectures. www.formex.se twitter.com/formex
Det här inlägget postades i Formex. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s